Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió de 19-10-21

Ordre del dia de la sessió de la Junta de Govern Local, de 19 d'octubre de 2021

1. Aprovació acta sessió anterior.

2. Despatx d’ofici.

3.  ÀMBIT DE GOVERNANÇA

3.1. Economia:

3.1.1. Determinació proposta amb la millor relació qualitat preu de la licitació del contracte administratiu de servei d’informació i coordinació de la borsa de mediació d’habitatge de lloguer de Ripollet.

3.2. Persones:  

3.2.1. Aprovació de les bases de la convocatòria, per constituir una borsa de treball de personal administratiu (subgrup C1), mitjançant oposició lliure. 

4. ÀMBIT DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC

4.1. Empresa i Comerç:

4.1.1. Aprovació del pagament de l’aportació municipal a l’Associació Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona.

5. ÀMBIT DE DESENVOLUPAMENT COMUNITARI

5.1. Esports: 

5.1.1. Aprovació justificació subvenció 2020, en règim de concurrència competitiva, a l’entitat Club Handbol Ripollet, per a activitats esportives. 

6. ÀMBIT DE CIUTAT I SOSTENIBILITAT

6.1. Urbanisme: 

6.1.1. Aprovació certificació d’obres núm. 1, de les obres de dotar de rotondes per a la reducció d’accidents i millora de la circulació, a la confluència dels carrers Indústria i del Riu. 

6.1.2. Aprovació certificació d’obres núm. 2, de les obres de dotar de rotondes per a la reducció d’accidents i millora de la circulació, a la confluència dels carrers Indústria i del Riu.

6.2. Serveis Municipals i Municipalització:

6.2.1. Aprovació liquidació llicència temporal cambra frigorífica carn mercat municipal.

6.3. Protecció del Medi: 

6.3.1. Acceptació de l’ajut, concedit per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, relatiu al Programa d’actuacions de millora el paisatge natural i urbà (PSG) 2020-2023, amb la participació del Projecte parc fluvial del Massot.