Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat

Presentació

La seguretat pública és l’activitat de l'administració dirigida a protegir a les persones i els béns davant de possibles agressions, i comprèn tant mesures de prevenció com de disminució i reparació dels danys.

La tasca de seguretat ciutadana és exercida més directament al municipi per part de la Policia Local, amb competències en trànsit dins el terme municipal, vetllar pel compliment de les ordenances i normatives municipals i de la seguretat i l'ordre públic en activitats al municipi, on rep el suport del cos local de voluntaris de Protecció Civil

La Policia Local es coordina amb el cos dels Mossos d'Esquadra, amb competències en seguretat i ordre públic general, trànsit en vies interurbanes i inspecció de locals. 

Al municipi també hi ha la Comissaria de Policia Nacional, que tramita els DNI i passaports i té competències en estrangeria i immigració. També es dedica a la investigació de casos de delinqüència organitzada i terrorisme, competència que comparteix amb la Guardia Civil.

Telèfons d’interès
Emergències: 112
Emergències mèdiques: 061
Policia Local: 935 046 006
Protecció Civil: 935 887 193
Bombers: 112
Mossos d'Esquadra (CME): 088 112
Policia Nacional (CNP): 936 911 255 (oficina tancada temporalment per reformes)
Generalitat: 012
Informació de carreteres: 900 123 505

Notícies RSS

 • Els veïns desallotjats per l'incendi als baixos de la rambla de Sant Jordi, 22 a l'espera de la inspecció dels danys a l'aigua i el gas

  Com que l'estructura no ha quedat afectada, s'està donant accés als veïns dels 12 pisos de la finca per facilitar la revisió dels serveis i agafar pertinences bàsiques mentre no puguin tornar a les seves cases.

  Incendi

 • Un incendi calcina un basar i obliga a desallotjar els veïns dels 12 pisos de la finca

  Els veïns de 12 habitatges, de la finca situada a la rambla de Sant Jordi, 22, han hagut de ser desallotjats aquest diumenge, causa de l'incendi produït al basar dels baixos. El foc ha destruït totalment el local, de 465 m², i ha provocat una gran fumera per la combustió de plàstics, que s'ha escampat pels carrers el voltant. Al lloc dels fets s'hi han traslladat quatre dotacions de Bombers i efectius de Policia Local, Mossos i SEM. Una veïna d'avançada edat ha necessitat atenció mèdica a causa de la inhalació de fum.

  Incendi Basar Amics de Teatre Centre Parroquial Solidaritat

 • Alerta sobre estafa a usuaris de teleassistència

  Mossos d'Esquadra alerten d'un frau que s'està duent a usuaris del servei de teleassistència. El modus operandi és que un operador contacta telefònicament amb persones grans, fent-se passar per treballador de Televida, dient que el servei ha canviat i demanant l'abonament d'uns 20 euros. En altres casos denunciats, es presenten al domicili amb el pretext de fer una revisió del botó d'alerta. Aquest tipus d'estafadors fan servir una manera d'actuar persuasiva i verbalment agressiva.

  Estafa

Veure'n més

Informació de contacte

Seguretat

Adreça
Carretera de Santiga s/n
Codi postal
08291- Ripollet
Telèfon
935 046 006
Correu electrònic
PoliciaLocal@ripollet.cat
Horari
24 h/365 dies l'any