Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Memòria històrica

Presentació

El maig de 2018, l'Ajuntament de Ripollet va presentar els programes municipals de memòria 'Memòria=Dignitat', basats en els principis de les polítiques públiques de memòria: veritat, justícia i reparació.

L'objectiu final d'aquestes polítiques de memòria històrica és el d'evitar la repetició de qualsevol mena de vulneració dels Drets Humans.

Notícies RSS

  • El llegat de la República a Ripollet en les Jornades Europees de Patrimoni

    El CIP Molí d’en Rata inaugura l’exposició ‘Persones, somnis i ideals. Els anys republicans a Ripollet: 1931-1936’, tret de sortida de les Jornades Europees de Patrimoni, que se celebraran durant tot aquest cap de setmana. Entre les diverses activitats, destaquen uns itineraris pels escenaris de la 2a República a Ripollet, un taller sobre la impremta escolar i una jornada de recreació històrica.

    Jornades Europees de Patrimoni

  • El CIP Molí d'en Rata acollirà aquest octubre 'Benvinguts a pagès' i les Jornades Europees de Patrimoni 2021

    'Benvinguts a pagès' se celebra aquest dissabte amb dues visites guiades al Molí d'en Rata. Les Jornades Europees de Patrimoni giraran al voltant dels anys republicans a Ripollet i estarà centrada entorn l'exposició 'Persones, somnis i ideals. Els anys republicans a Ripollet: 1931-1936', una mostra fruit de la col·laboració entre el Centre d'Interpretació del Patrimoni, l'Arxiu municipal i el Grup d'Estudis Ripolletencs.

    Molí d'en Rata Jornades Europees de Patrimoni

Veure'n més

Agenda RSS

Veure'n més

Informació de contacte

Memòria històrica

Adreça
c. del Molí d'en Rata, 1
Codi postal
08291
Telèfon
935946057