Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Patrimoni

Presentació

Vols conèixer el patrimoni de Ripollet?

Si t'acostes al Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata, hi trobaràs les claus per entendre i experimentar el patrimoni de Ripollet. A través d'exposicions, itineraris, visites guiades i altres activitats, et transmetem la història darrera del patrimoni de la ciutat i de la col·lecció local.

Notícies RSS

  • Ca la Cristina s'obre al barri per donar a conèixer el futur projecte d'equipament

    La casa centenària de Ca la Cristina ha obert les portes aquest diumenge, 12 de març, en una jornada en què els veïns i veïnes de Ripollet han pogut conèixer el futur projecte que es realitzarà en aquesta ubicació.

    Ca la Cristina Patrimoni Cultura CIP Molí d'en Rata

  • El nou Arxiu Municipal celebra jornada de portes obertes aquest diumenge 5 de febrer

    Després d’un any d’obres, el nou Arxiu Municipal serà inaugurat el pròxim 5 de febrer, amb una jornada de portes obertes. El nou equipament està situat al solar de l’Antic Casino, amb accés pel carrer de la Salut i ha estat finançat en un 44% per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el 56% restant per l’Ajuntament de Ripollet, amb un cost total de 2.265.851,68 €, incloent-hi el mobiliari. Està distribuït en 4 plantes: soterrani per al dipòsit, dues plantes per a espai de consulta i oficines i un office a la planta de la coberta. Amb les noves dependències ja acabades, en breu començarà el trasllat progressiu i col·locació del fons per poder obrir en unes setmanes.

    Arxiu Municipal

Veure'n més

Informació de contacte

Adreça
C. del Molí d'en Rata, 1
Codi postal
08291
Telèfon
935946057
Correu electrònic
molidenrata@ripollet.cat
Horari
Dimarts de 9.30h a 13h i de 16h a 19.30h Dissabtes d'11h a 14h i de 17h a 20h Diumenges i festius d'11h a 14h