Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casa Natura

Presentació

Casa Natura és un equipament municipal que neix amb l’objectiu de formar una població conscient i preocupada pel medi i el seus problemes. Una població que tingui els coneixements , les competències, la predisposició, la motivació i el sentit de compromís que li permeti treballar de forma individual i col·lectiva en els problemes mediambientals actuals i en que no es tornin a plantejar.

Per tal d’assolir aquest objectiu Casa Natura elabora eines per donar a conèixer diferents aspectes del municipi que puguin ajudar a consolidar sentiments de pertinença i d’empatia entre la ciutadania com un fet imprescindible per poder promoure actituds responsables amb el medi. També ha de transmetre les diferents problemàtiques ambientals com a part intrínseca de l’ecosistema de la ciutat i, per tant, de la vida quotidiana, fent èmfasi en les conseqüències derivades de la implantació de sistemes de gestió més sostenibles.

Es troba situada entre el parc dels Pinetons i la carretera de Santiga, al Nord Est de Ripollet i, actualment, s’ubica en una petita construcció annexa a l’edifici que ocupava anteriorment, a tocar del Torrent Tortuguer, on hi ha dues aules que poden acollir cursos, classes o tallers, però les activitats a desenvolupar es realitzen, principalment, a l’aire lliure.

Notícies RSS

Veure'n més

Informació de contacte

Casa Natura

Adreça
C. de Torrent Tortuguer s/n (davant la zona humida)
Codi postal
08291
Telèfon
670291277
Correu electrònic
casanatura@ripollet.cat