Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió de 22-03-22

Ordre del dia de la sessió de la Junta de Govern Local, de 22 de març de2022

1. Aprovació acta sessió anterior.

2.  ÀMBIT DE GOVERNANÇA

2.1. Economia:

2.1.1. Aprovació inici de l’expedient administratiu de licitació pública del contracte de serveis d’igualtat i acollida, atenció psicològica, orientació jurídica i punt lila (SIAD), dins l’àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Ripollet.

2.2.2. Pròrroga del contracte administratiu de serveis de prestació taller socioeducatiu de “circ social”, dins l’àmbit de Drets Socials de l’Ajuntament de Ripollet.

2.2.3. Pròrroga contracte basat en l’adhesió a l’Acord marc de mobilitat sostenible (exp. 2016.02), per a l’arrendament de vehicles en modalitat de rènting.

2.2.4. Aprovació primera pròrroga contracte basat a l’Acord marc amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM), servei manteniment ascensor edifici de Serveis Socials (exp. 2015.02, Lot 3).

3. ÀMBIT DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC

3.1. Ocupació:

3.1.1. Aprovació pagament quota a l’Associació Xarxa de Municipis, per l’Economia Social i Solidària (XMESS), corresponent a l’exercici 2022.

3.1.2. Pagament d’incentius a les persones participants del programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social, UBICAT 2020, període setembre-desembre.

4. ÀMBIT DE CIUTAT I SOSTENIBILITAT

4.1. Urbanisme:

4.1.1. Classificació d’ofertes i requeriment documentació, a la mercantil amb l’OMRQP, del Projecte de manteniment i conservació de lleres al terme municipal de Ripollet.