Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Autorització sanitària de funcionament d'establiments de tatuatge, pírcing i micropigmentació (alta, baixa o modificació)

Aquest tràmit us permet sol·licitar l'alta, la baixa o la modificació de l'autorització sanitària de funcionament d'establiments de les següents característiques, i que s'haurà de sol·licitar prèviament a l'obertura, modificació o baixa de l'activitat. 1. Establiments permanents no sanitaris, on es realitzen les pràctiques de tatuatge, pírcing i/o micropigmentació, ja sigui amb caràcter exclusiu o integrat en centres que realitzin d'altres activitats. 2.Establiments no habituals on es realitzin les pràctiques de tatuatge, pírcing i/o micropigmentació, amb motiu d'esdeveniments de caràcter temporal (fires, congressos, etc.).

Notificació d'alta, baixa o modificació de torres de refrigeració i/o condensadors evaporatius

Els titulars de les empreses que disposin de torres de refrigeració i/o condensadors evaporatius estan obligats a notificar a l'Ajuntament el nombre i característiques tècniques d’aquestes instal·lacions, així com les modificacions que afectin al sistema, d’acord amb el RD 865/2003, de 4 de juliol, pel qual s’estableixen els criteris higiènic-sanitaris per a la prevenció i control de la legionel·losi.