Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials

Targeta d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

Aquest tràmit permet sol·licitar la targeta d'aparcament per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. L'obtenció d'aquesta targeta dóna facilitats al seu titular a l'hora d'aturar o estacionar el vehicle per tal de facilitar la seva circulació, autonomia personal i integració social i professional.

Sol·licitud de teleassistència

Aquest tràmit permet sol·licitar el servei de teleassistència. El servei de teleassistència és un servei preventiu i assistencial pensat per a millorar la qualitat de vida, l'autonomia i l'atenció continuada a persones grans, amb discapacitats o en situació de dependència perquè puguin mantenir amb garanties la seva independència domiciliària reduint el risc d'aïllament.

Informe pobresa energètica (RER)

Sol·licitar l’informe per garantir el dret  d’accés als subministraments bàsics d’aigua, de gas i d’electricitat, evitant el tall d’algun d’aquests subministraments per situació de pobresa energètica de persones o famílies que no poden fer front al pagament de les factures d'aquests subministrament.

Prestació econòmica d'urgència social

Aquest tràmit permet sol·licitar prestacions socials de caràcter econòmic, destinades a persones físiques, nuclis familiars o unitats de convivència en situació de vulnerabilitat social. Hi haurà diferents modalitats segons les necessitats de cada persona i es determinaran segons el Reglament que les regula.