Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Escola Gassó i Vidal

Escola Gassó i Vidal

Escola Gassó i Vidal

Contacte 

C. de Rocabruna, 1
Tel. 936 920 725
A/e: a8023426@xtec.cat
Web:https://agora.xtec.cat/escolagassoividal/
Instagram: escolagassoividal
Codi del centre: 08023426

Oferta educativa

Educació infantil i primària
Àrea d’influència de la preinscripció: B
Institut adscrit: Institut Can Mas. 

Característiques

Horari lectiu: de 9 a 12.30 h i de 15 a 16.30
Menjador escolar: sí
Servei d’acollida: sí, de 8.00 a 9.00 h
Lliure de barreres arquitectòniques: no
Activitats extraescolars: sí
Socialització de llibres: sí

Equipaments

* Tres aules d’educació infantil
* Sis aules de primària
* Sala d’usos múltiples
* Aula de música
* Biblioteca
* Aula d’anglès
* Aula per logopèdia
* Sala de mestres
* Despatx
* Dues aules multiserveis
* Menjador
* Cuina
* Vestidors
* Lavabos
* Espai exterior pista coberta

AMPA

A/e:ampagassoividal@gmail.com 
Facebook: AMPA Gassoividal
Serveis que hi ofereix:
* Acollida
* Casal d’estiu
* Activitats estraescolars

Presentació del centre

A l’escola Gassó i Vidal ens definim per ser una escola pública, de tracte familiar i d’una sola línia situada al cor de la població. Som una família petita, acollidora i integradora on tots i totes ens coneixem pel nom.

Tenim una forta vinculació amb el barri i l’entorn. Tal és així que un dels eixos vertebradors del nostre projecte d’escola és el compromís amb el poble, les famílies i els espais que ens envolten, connectant-nos amb les vivències i experiències del nostre alumnat i el seu context més proper

Acompanyem als nostres infants en el seu procés de desenvolupament perquè siguin ciutadans actius i compromesos en un món cada cop més canviant, proporcionant-los les eines necessàries per actuar de manera crítica i coherent i ser competents en el dia a dia. Oferint un espai d’acollida i proximitat on cada persona es senti estimada i valorada tal i com és per afavorir el creixement personal.

Cadascú de nosaltres som únics. Per això, des d’una atenció personalitzada i en col·laboració estreta amb tota la comunitat educativa pretenem facilitar al nostre alumnat l’atenció educativa necessària per aconseguir el màxim desenvolupament possible de les seves capacitats personals, tenint en compte la seva maduresa intel·lectual, física, afectiva i moral.

Ser una escola petita ens permet conèixer a tots els infants i adaptar-nos a les seves necessitats per contribuir al seu desenvolupament integral.

Ens centrem en el creixement d’una comunitat de vida, de participació democràtica, on l’alumnat pugui aprendre a través de la indagació, l’experimentació i el diàleg crític, on puguin construir i interactuar amb el coneixement.

Tenim un projecte de centre que s’implica amb els problemes socials, que es fa preguntes sobre el futur de la infància i que constantment repensa i es qüestiona què és important fomentar amb els nens i amb les nenes, així com, les metodologies d’ensenyament aprenentatge que utilitzem. Sent el treball per projectes un dels recursos que més ajuden a treballar de manera globalitzada.

Us mostrem una pinzellada d’alguna de les activitats que duem a terme a l’escola:

  • Treballem les llengües de manera integrada, incorporant la llengua anglesa des dels 3 anys per posteriorment incorporar-la de forma transversal en àrees no lingüístiques com el medi, l’educació física o la psicomotricitat.
  • Fem tallers amb grups heterogenis promovent la cooperació, l’ajut mutu i la tolerància. Les activitats que es porten a terme són globalitzadores alhora que afavorim les capacitats d’ajut, acceptar les diferències dels altres, saber esperar, compartir…
  • A través del joc potenciem la creativitat, el descobriment i l’experimentació, cada nen i nena segueix el seu propi ritme.
  • Aquest any com a novetat, l’equip docent ha entrat en el programa FAIG, programa d’innovació del Departament d’educació, sent la segona escola de tot el Vallès occidental en rebre una formació que permetrà a l’alumnat iniciar-se en el món de la programació i la robòtica.

Escola gassó i Vidal infants jugant amb sorra