Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Consorci per a la normalització lingüística

logo-cpnl.png

 

Serveis que ofereix el Consorci de normalització lingüística a Ripollet.

CURSOS CATALÀ CPNL.png

Oficina de Català de Ripollet

Rambla de Sant Jordi (Centre Cultural), 2-4 08291 Ripollet
Tel.: 935 864 573
Tel. mòbil: 677 35 99 48
A/e: ripollet@cpnl.cat
Web: www.cpnl.cat

Oferta educativa

A l’Oficina de Català de Ripollet s'ofereixen cursos de català de tots els nivells. Els nivells Inicial, Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 tenen matrícula gratuïta. També s’ofereixen grups de conversa per millorar la fluïdesa de la parla i el programa de Voluntariat per la llengua: https://www.vxl.cat/

El tràmit de matriculació s’obre cada trimestre (setembre, desembre, març i juny) i es pot fer en línia, a inscripcions.cpnl.cat, o presencialment, de 9 h a 13 h i de 16 a 19 h.

Abans de la inscripció, hi ha obert un període de determinació de nivell. Es tracta d'una forma de confirmar els coneixements previs de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s'adeqüi al seu nivell. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d'un certificat oficial de català o si no s'ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys.

Si voleu més informació truqueu al 93 586 45 73 o consulteu:

CNL Vallès Occidental 3 | Xarxa territorial | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL

CNL Vallès Occidental 3 (@cnlvo3) • Instagram photos and videos

(4) Facebook

CNLVallèsOccidental3 (@CNLVO3) / X (twitter.com)

Característiques

Podeu consultar l’horari d’atenció al públic al següent enllaç: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoccidental3/directori/262/oc-de-ripollet.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Equipaments

Les classes es fan al Centre Cultural de Ripollet.

Presentació del centre

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és un ens del sector públic format per la Generalitat de Catalunya i 137 administracions públiques (ajuntaments, consells comarcals i diputacions) que té com a objectiu central facilitar a la població adulta l'accés al coneixement del català i afavorir-ne l'ús.

Adscrit a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, per mitjà de la Secretaria de Política Lingüística, actualment disposa d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística i 146 punts d'atenció arreu del territori.

El treball en xarxa i el compromís de les diverses institucions que en formen part fan del CPNL un agent clau per a la cohesió social a Catalunya.

https://www.ripollet.cat/serveis/educacio/centres-educatius/consorci-per-a-la-normalitzacio-linguistica

SAL CPNL.png