Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Festiu! 2023

 

El proper divendres 2 de juny donem el tret de sortida al Festiu! 2023, un programa, impulsat des del departament de Cultura de l’Ajuntament, que va néixer amb l’objectiu de portar una oferta cultural als carrers i places durant els mesos de juny i juliol. Una programació adreçada a tots els públics i amb una oferta ben variada. D’altra banda, el Festiu! ofereix a les entitats l’oportunitat de donar a conèixer i mostrar les seves activitats en un entorn públic.

 

image
El Festiu! 2023 inclou una trentena d’activitats distribuïdes en diferents espais: el pati del Centre Cultural, l’espai M. Aurèlia Capmany, el pati de l’escola Enric Tatché, entre d’altres, amb la voluntat de descentralitzar les propostes pel municipi i aconseguir arribar al màxim de públic possible.
 
El programa Festiu! 2023 sorgeix arran de les sol·licituds presentades a través de la convocatòria que va fer l’Ajuntament. Així, trobem tant propostes del teixit associatiu local, com organitzades des dels diferents equipaments municipals, com la Biblioteca o el CIP Molí d’en Rata.

El resultat és una programació cultural, familiar i juvenil, amb activitats que van des de concerts, cinema a la fresca, tardes de dansa i flamenc,  espectacles familiars, un itinerari guiat, entre d’altres. A més, com és habitual, a finals del mes de juny, es celebrarà la setmana dedicada a la cultura japonesa, la Ikigai Japan Week, que organitza de manera conjunta la Biblioteca de Ripollet amb la regidoria de Joventut i que enguany compta amb la col·laboració de les entitats RipoArt i Acció Fotogràfica Ripollet.