Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre Auditori del Mercat Vell

Presentació

El Teatre Auditori del Mercat Vell està situat a l'edifici que ocupava l'antic mercat municipal d'aliments, construït durant la II República l'any 1932. L'espai es va inaugurar l'any 1994 amb l'objectiu de promocionar les arts escèniques a través del coneixement i la pràctica de les mateixes.

P1030384.JPG

Actualment el Teatre Auditori del Mercat Vell està gestionat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Ripollet i en ell es desenvolupen diverses programacions que podem definir en 4 blocs:

Programació estable d'espectacles infantils: que organitza  l'Ajuntament tots els primers diumenges de mes a la tarda d'octubre a maig. Es tracta d'una programació variada de teatre, música i dansa dirigida al públic infantil. L'objectiu és apropar les arts escèniques als infants i oferir una alternativa familiar per al cap de setmana.

Programació estable professional de teatre, música i dansa: que organitza l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet en conveni amb l'Ajuntament des de la temporada 1994-1995. L'entitat local programa espectacles de teatre, música i dansa els divendres al vespre de manera quinzenal.

Campanya escolar de teatre, música i dansa: que organitza l'Ajuntament amb l'objectiu d'oferir la possibilitat als alumnes de les escoles de Ripollet d'apropar-se al teatre a veure un espectacle durant l'horari lectiu.

Programació de les entitats del municipi: l'Ajuntament cedeix gratuïtament a les entitats del municipi l'equipament per tal que programin les seves activitats durant l'any posant a la seva disposició el personal responsable de la sala.

L'Any 2013 el Teatre Auditori rep el nom de Teatre Auditori del Mercat Vell i s'inaugura al vestíbul 'L'Espai Domenec Torras' en homenatge a la figura d'aquest ripolletenc que va treballar molt pel teatre en l'àmbit local.

Notícies RSS

Veure'n més

Informació de contacte

Teatre Auditori del Mercat Vell

Adreça
Plaça de l'Onze de Setembre
Codi postal
08291
Telèfon
935 809 192
Correu electrònic
cultura@ripollet.cat