Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centre Cultural

Presentació

El Centre Cultural de Ripollet es va inaugurar el 23 d'abril de 1995 als terrenys de l'antic escorxador. Al llarg d'aquests anys ha esdevingut el principal equipament cultural polivalent per la població.  L'equipament ofereix diversos serveis a la ciutadania i a les entitats. Té programació pròpia en diversos àmbits i acull les propostes i programes d'un nombrós teixit associatiu. Ofereix també informació als ciutadans pel que fa a l'oferta cultural i als serveis que tenen al seu abast, tant des de la iniciativa pública, com privada.


Centre Cultural.jpg

Notícies RSS

 • Inici de la inscripció als cursos i tallers de 'Ripollet és cultura!'

  Aquest 13 de setembre comença la inscripció als cursos i tallers de 'Ripolle és cultura!'. Es tracta d'un centenar d'activitats organitzades tant per equipaments municipals com per entitats locals, que es troben reunides en una publicació digital.

  Inscripció als cursos i tallers

 • Preocupació municipal per la situació viscuda les nits de Festa Major

  El govern municipal veu amb preocupació la situació viscuda en finalitzar les activitats de Festa Major de Ripollet i tancar el recinte firal, que considera que s'ha d'abordar com a una nova realitat gestionada amb una visió comunitària, apostant per un treball preventiu i plantejant alternatives d’oci, especialment necessàries en l'etapa social actual.

  Incidents nocturns durant la Festa Major

 • ERC critica la gestió del govern municipal en la Festa Major d'enguany

  Esquerra Republicana de Ripollet ha fet pública la seva valoració de la passada Festa Major. Segons el comunicat de la secció local d'ERC, "Una setmana després del final de la nostra Festa Major, complexa, però necessària per a tothom, cal fer una valoració i anàlisi sobre què ha funcionat i què no; i exigir responsabilitats al govern municipal de Ripollet sobre errades greus de planificació i possibles negligències".

  Valoració d'ERC de la Festa Major Política ERC

Veure'n més

Agenda RSS

Veure'n més

Informació de contacte

Adreça
Rambla de Sant Jordi, 2-4
Codi postal
08291
Telèfon
935 046 025
Correu electrònic
cultura@ripollet.cat
Horari
De dilluns a divendres de 9h a 14h i de 15h a 22h Dissabte de 9h a 14h i de 17h a 21h Diumenges tancat