Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Impulsa

PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering

Aquests estudis capaciten per dur a terme les operacions bàsiques de preparació i conservació d'elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de recepció de material, utillatge, preparació i presentació d'aliments i servei de begudes, assistint en els processos de servei i atenció al client.

PFI.jpg

Els PFI s'adrecen a joves d'entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l'Educació Secundària Obligatòria, i ofereixen un acompanyament i una tutorització essencial per a l'assoliment dels objectius del programa. Els aprenentatges són vivencials, s'aprèn fent, utilitzant metodologies actives i globals.
Amb els PFI, d'una banda, es facilita la continuïtat formativa dins de la formació professional i, de l'altra, l'aprenentatge de les competències transversals i professionals necessàries per al món del treball. Tenen una durada total de 1.000 hores, un curs acadèmic.

 

La superació del programa permet obtenir:

  • Certificat acadèmic i professional, que conté la qualificació final obtinguda en el PFI i acredita les competències professionals assolides.
  • Accés als cicles formatius de grau mitjà, d’acord amb la Resolució EDU/2638/2020, de 26 d'octubre.
  • Reconeixement dels mòduls professionals superats en el PFI per a l'obtenció del títol professional bàsic associat al perfil.
  • Obtenció del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina, que emet l'administració laboral.
  • Accés als centres de formació d'adults per obtenir el graduat en educació secundària obligatòria (GESO), sense complir el requisit de tenir 18 anys.

 

Si vols participar-hi o rebre més informació contacta amb nosaltres a través del formulari, telèfon 935 807 642 o correu electrònic formacio@ripollet.cat.

 

 

 

DB horitzontal 201.jpg        educacio_h2.jpg