Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Impulsa

Polígons Industrials

Les àrees d'activitat econòmica de Ripollet són un dels motors de la nostra ciutat. Ens posem a la vostra disposició per esdevenir la interlocució directa amb l'administració local, us oferim informació i orientació sobre tràmits i recursos, assessorament personalitzat, accions formatives gratuïtes pel creixemnt de l'empresa i el personal que hi treballa, us posem a disposició aules i espais, la borsa de treball local i vetllem per teixir sinèrgies entre vosaltres. Fomentem l'associacionisme especialment local. Us animem que contacteu amb l'AER i el Gremi d'Instaladors CRM

Cartera de serveis

Serveis que posem a disposició a les empreses ubicades a les àrees d'activitat econòmica (PAEs) del nostre municipi

Gremi CRM

Gremi d'Instal·ladors i PIMES del metall. Associació de persones empresàries i treballadores autònomes, instal·ladores, pimes del metall, afins i empreses relacionades amb la construcció i les reformes.

A Ripollet, fem-ho bé!

Què passa amb els residus industrials que més generem al nostre municipi? Cliqueu sobre cadascun d'ells i descobriu quin circuit segueixen i en què es poden convertir!

Pla Estratègic Industrial de Ripollet

Pla elaborat per l'Ajuntament, a través de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d'un pla d'acció amb l'objectiu de revitalitzar el teixit industrial de Ripollet. Presentat el mes de maig de 2022.

Als polígons, caminem segures!

Amb el projecte "Als Polígons, caminem segures!" volem conèixer de la mà de les dones que veniu a treballar als polígons de Ripollet si percebeu sensació d'inseguretat en algun tram per identificar-la i trobar la solució per combatre-la! Veniu a la marxa del vostre polígon i treballem-hi plegades!