Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa

Àrees d'activitat econòmica - PAE's

Les àrees d'activitat econòmica de Ripollet són un dels motors de la nostra ciutat. Ens posem a la vostra dispsoició per esdevenir la interlocució directa amb l'administració local, us oferim informació i orientació sobre tràmits i recursos, assessoramnet personalitzat, accions formatives gratuïtes pel creixemnt de l'empresa i el personal que hi treballa, us posem a disposició aules i espais, la borsa de treball local i vetllem per teixir sinèrgies entre vosaltres. Fomentem l'associacionisme especialment local. Us animem que contacteu amb l'AER i el Gremi d'Instaladors CRM

Polígon industrial Cadesbank

Llistat de les empreses situades al polígon industrial Cadesbank, amb indicació de la seva activitat econòmica principal i les seves dades de contacte.

Polígon industrial Can Mas

Llistat de les empreses situades al polígon industrial Can Mas, amb indicació de la seva activitat econòmica principal i les seves dades de contacte.

Polígon industrial Can Masachs

Llistat de les empreses situades al polígon industrial Can Masachs, amb indicació de la seva activitat econòmica principal i les seves dades de contacte.

Polígon industrial El Martinet

Llistat de les empreses situades al polígon industrial El Martinet, amb indicació de la seva activitat econòmica principal i les seves dades de contacte.

Polígon industrial Els Pinetons

Llistat de les empreses situades al polígon industrial Els Pinetons, amb indicació de la seva activitat econòmica principal i les seves dades de contacte.

Polígon industrial La Granja

Llistat de les empreses situades al polígon industrial La Granja, amb indicació de la seva activitat econòmica principal i les seves dades de contacte.

Polígon industrial La Sibèria

Llistat de les empreses situades al polígon industrial La Sibèria, amb indicació de la seva activitat econòmica principal i les seves dades de contacte.

Polígon industrial Molí d'en Xec

Llistat de les empreses situades al polígon industrial Molí d'en Xec, amb indicació de la seva activitat econòmica principal i les seves dades de contacte.

Polígon industrial Z.I.Sintermetal

Llistat de les empreses situades al polígon industrial Z.I. Sintermetal, amb indicació de la seva activitat econòmica principal i les seves dades de contacte.

Cartera de serveis

Serveis que posem a disposició a les empreses ubicades a les àrees d'activitat econòmica (PAEs) del nostre municipi

Gremi CRM

Gremi d'Instal·ladors i PIMES del metall. Associació de persones empresàries i treballadores autònomes, instal·ladores, pimes del metall, afins i empreses relacionades amb la construcció i les reformes.