Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació

Fases del procés participatiu

Parts en què es divideix el procés participatiu

1.- Presentació i difusió

Té per objectiu posar en coneixement de la ciutadania i, en particular, de les persones i col.lectius usuaris del parc Primer de Maig, la voluntat de remodelar aquest espai verd del barri de Can Mas. Es dóna a conèixer que s’inicia un procés participatiu, així com el seu contingut, temes de debat i formes de participar.

2.- Diagnosi i recollida de propostes

Aquesta fase té per objectiu recollir les propostes i suggeriments de millora del parc per tal de donar cobertura a les necessitats de les persones usuàries de l’espai.

La diagnosi i recollida de propostes es realitzarà a través d’una enquesta online, a la qual pots accedir a través d’aquest ENLLAÇ.

Les persones que ho desitgin, també podran enviar les seves propostes de millora mitjançant un missatge de whatsapp al telèfon 636289615. També es podran omplir enquestes en paper i dipositar-les a dues urnes ubicades al barri.

El termini de recollida de les propostes és del 21 de desembre de 2020 fins el 25 de gener de 2021.

3.- Concreció de propostes

En aquesta fase, les propostes sorgides seran valorades tècnicament i políticament amb la voluntat d’incorporar en la definició del projecte el major nombre possible d’aportacions.

4.- Retorn

En acabar aquestes fases, cal tornar a la ciutadania els resultats del procés participatiu per a la remodelació del parc Primer de Maig, així com donar compte de les diferents fases que ha tingut el procés, dades de participació i els seus resultats. Es farà una presentació pública de l’informe final als mitjans de comunicació així com a la ciutadania.