Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació

2a fase remodelació c. de Sant Sebastià

Procés participatiu per a la 2a fase de la remodelació del carrer de Sant Sebastià.

Quina és la previsió d'actuacions per a la 2a fase de la remodelació del carrer de Sant Sebastià.

Una vegada finalitzada la remodelació del carrer de Sant Sebastià, entre els carrers de la Concòrdia i Lepant, l'Ajuntament té previst iniciar la 2a fase de les obres de remodelació del tram del carrer restant, comprès entre Concòrdia i carretera de l'Estació.

La segona fase, a diferència de la primera, no presenta, en principi, problemes de pendent s'han fet cales per acabar de definir el projecte executiu. Es preveu que les obres tinguin un cost d'entre 1,2 i 1,5 milions d'euros.

La previsió és que, una vegada finalitzat el procés participatiu, es faci l'aprovació del projecte executiu de les obres que, una vegada licitades, podrien dur-se a terme en el segon semestre de 2022.

Fins el proper dia 15 de juliol, totes les persones interessades poden fer arribar les seves propostes per a millorar aquest projecte. Es pot adreçar un correu electrònic a participa@ripollet.cat o bé enviar un missatge de whatsapp al número 636 289 615.

En quines fases es divideix el procés de participació de les obres del carrer de Sant Sebastià.

1.- Presentació i difusió. 3 de juny de 2021

Té per objectiu posar en coneixement de la ciutadania i, en particular, de les persones i col.lectius del barri de Cant Tiana i Pont Vell, la voluntat d'executar la 2ª fase de les obres de remodelació del carrer de Sant Sebastià. Es dóna a conèixer que s’inicia un procés participatiu, així com el seu contingut, temes de debat i formes de participar.

2.- Diagnosi i recollida de propostes. Fins el 15 de juliol de 2021

Aquesta fase té per objectiu recollir les propostes i suggeriments de millora del projecte per tal de donar cobertura a les necessitats de la ciutadania.

La diagnosi i recollida de propostes es pot fer mitjançant correu electrònic a l'adreça participa@ripollet.cat o bé a través d'un missatge de whatsapp al número 636 289 615.

El termini de recollida de les propostes finalitza el dia 15 de juliol de 2021.

3.- Concreció de propostes

En aquesta fase, les propostes sorgides seran valorades tècnicament i políticament amb la voluntat d’incorporar en la definició del projecte el major nombre possible d’aportacions.

4.- Retorn

En acabar aquestes fases, cal tornar a la ciutadania els resultats del procés participatiu per a les obres de remodelació del carrer de Sant Sebastià, així com donar compte de les diferents fases que ha tingut el procés, dades de participació i els seus resultats. Es farà una presentació pública de l’informe final als mitjans de comunicació així com a la ciutadania.