Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Feminismes

Nerea Castillo Flores, Belén Álvarez Palomo i Sara Morini

Llibreria Quatre (Rbla. de Sant Jordi, 122)

Investigadores del Banc de Sang i Teixits

saramorini.jpgSara Morini. Es descriu com una persona curiosa, crítica i dedicada al pacient. Treballa per a desenvolupar un medicament, que a partir de cèl·lules mare, pugui regenerar el teixit mort del cor d’una persona que ha patit un infart. La seva referent en la ciència és Rita Montalcini, italiana i Premi Nobel de Medicina.

 

 

 

 

belenÁlvarez.jpgBelen Álvarez Palomo. Interessada en la ciència i el medi ambient. Desenvolupa un projecte que pretén lluitar contra el càncer a través de la modificació genètica de cèl·lules de donants sans. Admira les dones que han defensat la recerca femenina, com Margarita Salas, qui va tenir un paper clau en el món de la genètica.

 

 

 

 

nereacastillo.jpgNerea Castillo Flores. És hematòloga i els seu interès en el camp, l’ha portat a fer recerca. Investiga i analitza els resultats dels trasplantaments de sang de cordó umbilical que es fan en adults i en nens amb problemes en el seu moll d’os, on es fabriquen les cèl·lules mare. La seva inspiració en la recerca és Marie Curie, qui va dedicar la vida a la ciència.