Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Feminismes

Espai Casa de la Dona

L'Ajuntament treballa per construir un espai de referència feminista a Ripollet, que representi un canvi de paradigma, donant una resposta integral a les demandes de les dones i deixant enrere el marc assistencial que sol donar-se als serveis d'atenció a les dones, per situar-lo en el marc de l'acompanyament en el seu procés de creixement personal.

El futur és lila

L’Ajuntament de Ripollet va iniciar el novembre de 2020 un procés de participació ciutadana adreçat a les dones i noies del municipi, moviments i col·lectius feministes, i col·lectius de dones de les entitats del municipi. L’objectiu del procés era definir i planificar els usos que les dones del municipi volen donar al nou espai de referència feminista de Ripollet i els serveis que els agradaria rebre, ubicat al carrer Nou 21, per tal de definir un equipament que respongui a les seves demandes.

Projecte de reforma de l'espai Casa de la Dona

Projecte redactat per EDIFSER Edificacions i Serveis, aprovat inicialment en JGL el 29 de març de 2022. En exposició pública fins al 16 de maig de 2022. Es tracta de la reforma de l’edifici de l’antic Jutjat de Pau, al carrer Nou 21, que es convertirà en l’equipament de referència de les polítiques feministes. El projecte s’ha realitzat en base al pla d’usos elaborat a partir del procés participatiu ‘El futur és lila’.