Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Dia de la Llengua materna 2024

21 de febrer de 2024

Exposició 'Llengües maternes de Ripollet. Un petit recull de les escoles diverses'. Projecte educatiu en el marc del Dia Internacional de la Llengua Materna.

banner EXPOSICIÓ.png

La commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna (DILM) té com a objectiu promoure i protegir el multilingüisme i la diversitat cultural. La celebració del DILM serveix per visualitzar la riquesa lingüística de totes les persones que viuen a Ripollet, concretament d’infants, jovent i persones adultes dels centres educatius del municipi.

Aquest projecte és el resultat de la feina desenvolupada per mestres, professorat, infants i jovent de centres educatius de Ripollet on l’alumnat ha conegut i après cançons en llengües maternes de companys i companyes de diferents orígens. Els infants de 4art, 5è, 6è de primària i 1er de l’ESO dels centres educatius  de Ripollet han cantat cançons en anglès, francès, tàmil, portuguès, italià, txec, romanès, xinès, urdú, soninké, hebreu, caló i català. També ha comptat amb la participació de Ripoart, una entitat jove que vol apropar la cultura i les arts a tots els espais humans i a creat el contingut de l’exposició al Centre Cultural.

Aquest projecte ha estat creat en xarxa i no hagués estat possible sense la implicació de la comunitat educativa i de les persones tècniques de l’Ajuntament de Ripollet.

 

 

Tamil Caló i Anglès
1-Tamil.png 2 Caló i anglès.png
   

 

Italià

 

Xinès Mandarí

3 Italià.png
4 Xinès.png
   

 

Romanès

 

Urdú

 5 Romanès.png 6 urdú.png
   

 

Català

 

Portuguès

7 català.png 8 portuguès.png
   
 

 

Liberià

9 Txec.png 10 liberià.png
   

 

Francès

 

Soninké

11 fRANCÈS.png 12 soninké.png

 

 

Hebreu

 

 

Àrab

13 hebreu.png 14 àrab.png

 

 

 Italià

 
15 italià.png  

 

Feu clic per escoltar com sona