Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat i Transport Públic

Aparcament gratuït a les rambles

Zones d'aparcament gratuït amb limitació horària per a fomentar la rotació al principal eix comercial de Ripollet

L'estacionament limitat gratuït a les rambles de Sant Esteve i de Sant Jordi, entre els carrers de Pizarro fins a la Mercé, funciona de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 16 a 20 h, i els dissabtes de 9 a 14 h. L'objectiu és permetre la rotació de vehicles a la zona centre del municipi i un dels principals eixos comercials de Ripollet, limitant l'aparcament a una hora.   
 
Nova aplicació per a la zona d’aparcament horari de les rambles.

 

App EasyPark

El pròxim dilluns, 25 de setembre, entrarà en funcionament una nova aplicació que servirà per a indicar l’horari en què s’està utilitzant la zona d’estacionament horari gratuït de la rambla.

Així, les persones que necessiten aparcar a la rambla de Sant Esteve i a la rambla de Sant Jordi, s’hauran de descarregar l'aplicació “EasyPark”, disponible per a qualsevol telèfon intel·ligent. Al llarg de tota la rambla, les persones usuàries trobaran quatre tòtems on podran descarregar-se l’aplicació.

Android 
iOS

  • En aquesta app caldrà enregistrar la matrícula del vehicle que estem aparcant, així com indicar l’hora d’arribada.
  • En el moment de descarregar-la, si la persona usuària no desitja vincular la seva targeta bancària a l'aplicació, pot prémer la “X” de la part superior dreta i accedir a l'app sense vinculació bancària, ja que l'aparcament és gratuït i mai caldrà fer un pagament per a estacionar, sempre que es respecti la normativa. En cas que es vulgui vincular la targeta, aquesta aplicació es podrà fer servir per a aparcar en altres municipis on l'aparcament sí que és de pagament.
  • El sistema ofereix un tiquet virtual d’estacionament i els agents podran veure aquest tiquet virtual amb els seus dispositius connectats.
  • Les persones que no vulguin o sàpiquen descarregar l'aplicació, podran continuar utilitzant un paper o rellotge on marcar l'hora d'estacionament. 
  • El temps màxim d'estacionament, continua essent, de moment, d'una hora. L'estacionament es pot realitzar més d'una vegada al dia, sempre que no sigui de forma consecutiva.