Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Piscina d'estiu

Calendari i horaris
La piscina d’estiu estarà oberta del 10 de juny al 3 de setembre, ambdós inclosos, de 10.30 a 20 h, amb les següents excepcions:

  • 10 juny: s’obrirà només a la tarda, de 16 a 20 h, amb motiu de la Cloenda de l’Esport escolar.
  • Entre els dies 12 i 23 de juny, de dilluns a divendres només s’obrirà en horari de tarda, de 16 a 20 h. Els caps de setmana obrirà de 10.30 a 20 h.

A partir del 24 de juny, obrirà de dilluns a diumenge, de 10.30 a 20 h.

Accés a la piscina
L’accés a la piscina es farà de la mateixa manera que l'any passat i s’haurà de fer pel vial del riu Ripoll, al costat del Camp Municipal de Futbol de Ripollet. Això farà que hi hagi vestidors, però no dutxes. Us recordem que l'aforament de la piscina d'estiu és de 850 persones. 

Recomanacions d'ús
La piscina d'estiu és una instal·lacions d'ús col·lectiu i es recomana, per tal de gaudir-ne d'elles amb comoditat, que es faci un ús respectuós de l'espai, tant de la gespa com de la zona d'aigües. En cas que la vostra estada sigui de tot el dia, es demana que es faci ús de la zona de bar a l'hora de dinar i, si heu de portar menjar, que sigui entrepà o carmanyola i es deixi la zona neta en tot moment. Recordem que no està permés fumar en totes les instal·lacions, ni instal·lar cap tipus de mobiliari (taules, cadires o parasols, entre altres).   

piscina descoberta.jpg