Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Tallers extraescolars

Tallers oberts a les persones joves de Ripollet, que estiguin cursant de 1r a 4t d'ESO, fora de l’horari lectiu

Els tallers per al jovent de secundària són una actuació educativa del PEE de l’Ajuntament de Ripollet en coordinació amb el departament d’educació de la Generalitat de Catalunya, realitzats en horari extraescolar. Aquest tallers tenen com a principal objectiu promoure l’ús de la llengua com a element de cohesió social, així com potenciar l’educació en valors en el marc de la convivència. El jovent es pot inscriure en el taller que més li agradi, encara que es faci en un institut diferent al seu.

Les inscripcions es poden fer al següent enllaç. Restaran obertes fins a exhaurir places.

Es tracta d’un projecte artístic, educatiu, integrador i que promou l’oci saludable cercant la participació i l’empoderament juvenil. PLACES EXHAURIDES.

Aquest taller potencia la sensibilització artística, la incorporació de la dansa popular i el treball en grup del jovent.

Aquesta activitat potencia la creativitat, la resolució de problemes i el pensament lògic mitjançant diferents programes educatius. PLACES EXHAURIDES.

Activitat d’equip amb caràcter inclusiu inicialment adreçada a noies de 12 a 18 anys del municipi, però que pot admetre nois interessats en la pràctica esportiva d’equips mixtos. Potenciar estils de vida saludable i fomentar la pràctica regular de l’activitat fisicoesportiva.