Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

En què consisteix el programa Engega't Jove?

Programa d'acompanyament a la inserció destinat a persones joves entre 16 i 29 anys

 

difusió Xarxes.jpgL’Ajuntament de Ripollet ha posat en marxa el projecte Engega't Jove, juntament amb l’Ajuntament de Badia, Barberà Promoció i les empreses Levelinstrukta i Alba Formació.

Té com a objectiu acompanyar i oferir a les persones participants els recursos i competències necessàries per consolidar el seu objectiu professional, millorant la qualificació i ocupabilitat i detectant les necessitats de personal al teixit empresarial de l'entorn.

Per tant, es tracta d’un programa d’acompanyament a la inserció laboral o educativa, amb tres propostes formatives i realització de pràctiques en empreses, així com tallers i activitats grupals que permetran la millora de l’ocupabilitat de les persones joves participants. 

Enguany es torna a posar el focus en el sector de la logística com a element fonamental de qualsevol cadena de valor i en el sector de l’electricitat i l’electrònica com a elements cabdals per als processos productius de la indústria. Com a novetat, aquest any s'incorpora la formació d'atenció a la clientela per oferir més sortides professionals a les persones participants. 

Per poder participar cal tenir entre 16 i 29 anys, i han d’estar inscrites com a demandats d’ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya. 

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

Les persones joves interessades s’han de posar en contacte amb Ripollet Impulsa de l’Ajuntament de Ripollet, al telèfon 935 807 642 o al correu electrònic orientacio@ripollet.cat.