Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Empresa TTV

Actuacions adreçades a les empreses de Ripollet i, en especial, les de la cadena de valor de la salut i el benestar.

El projecte TecnoTalent Vallès conceptualitza els avenços tecnològics i la millora del talent local com aspectes clau del creixement econòmic i professional.

Una de les grans línies d'actuació del projecte és l'atenció a les empreses del territori, i en especial de Ripollet, de la cadena de valor de la salut i el benestar. És a dir, s'dreça a aquelles empreses que, directament o indirecta, proveeixen productes i serveis en l'àmbit de la salut i benestar o tenen entre la seva clientela a aquest tipus d'empreses.

En aquest sentit,  sempre adequant-nos a les necessitats de les empreses i amb l'objectiu d'impulsar la capacitat productiva i transformadora del teixit empresarial, es troben subvencionades les següents actuacions:

  • Assessoraments en Indústria 4.0.
  • Formacions a mida.
  • Formacions Reskilling i Upskilling
  • Sessions d’aprenentatge compartit envers l’àmbit tecnològic i digital dissenyades a partir de les necessitats detectades entre les empreses i professionals locals.
  • Borsa de treball amb més de 3.000 candidatures.
  • Altres recursos propis.

Per a més informació o cita prèvia, contacteu amb nosaltres a través del telèfon 93 580 76 42, o del correu electrònic orientacio@ripollet.cat.

 

 

 

 

 
                             logo_ttt_diputacio.jpg   TTT_Bola.jpg (1).jpg