Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació

Formació ADA

Formació per a l'adquisició i millora de competències digitals per afavorir l'ocupabilitat de les persones

La finalitat del programa ADA és donar compliment als objectius i fites previstes en el marc de la distribució, per part del SEPE, dels fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons MRR), concretament, als destinats a l'execució dels projectes d'inversió del component 19 “Pla Nacional de Competències digitals”, Inversió 3 “Competències digitals per a l'ocupació”.

 

TWITTER_ADA.jpg

 

Qui pot participar?

  • Les dones inscrites al SOC, prioritàriament en situació de desocupació i, preferentment, residents en municipis de menys de 30.000 habitants, que vulguin millorar les seves competències digitals amb l'objectiu d'incrementar les seves possibilitats de trobar feina.
  • Les dones que visquin en municipis de més de 30.000 habitants també podran participar, sempre que s'hagi respectat la preferència per les dones de les poblacions de menys de 30.000 habitants i, tot i així, quedin places vacants.
  • Les participants, estiguin desocupades o ocupades, han d'estar inscrites a les Oficines de Treball del SOC.
  • El percentatge de dones treballadores ocupades que hi poden participar és del 30%
  • També poden participar les dones afectades per un ERTO, i no computen com a ocupades.

Consulteu els continguts de les formacions que oferim des de Ripollet Impulsa i realitzeu la preinscripció, en aquest enllaç.

 

Més informació sobre el programa en el següent enllaç

 

Logos_ADA.JPG

“Aquesta actuació està subvencionada pel SOC i es finança amb càrrec als fons procedents Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU”.