Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació

"Tu tens la clau". Pla local d'habitatge, gener a juny 2021

Procés endegat per a participar en la redacció del Pla Local d’Habitatge, document estratègic que analitza la situació de l’habitatge al municipi, per tot seguit dissenyar una estratègia i les accions a desenvolupar durant els pròxims sis anys.

L’Ajuntament de Ripollet, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, està redactant el Pla Local d’Habitatge. Aquest pla és un document estratègic amb el qual es realitza una anàlisi exhaustiva de la situació de l’habitatge al municipi, per tot seguit dissenyar una estratègia i les accions a desenvolupar durant els pròxims sis anys.

En aquests projectes és cabdal la participació de la ciutadania per aportar informació qualitativa sobre l’estat de l’habitatge i alhora realitzar propostes de les accions de futur.

Per aquest motiu l’Ajuntament ha engegat un procés participatiu obert a la ciutadania, entitats i professionals del sector, per fer del Pla Local d’Habitatge una eina de decisió col·lectiva.

En aquesta web trobaràs informació de:

Sessions participatives

Com presentar propostes d‘actuació

Qüestionari participatiu

Trobades amb la ciutadania, entitats i grups municipals.

L’Ajuntament ha previst la celebració de diferents sessions participatives que, atesa la situació de pandèmia pel COVID-19, se celebraran telemàticament per videoconferència les dates següents:

  • 21 de gener a les 17 h. Sessió amb representants dels grups polítics municipals.

  • (data a confirmar). Sessió amb entitats i professionals del sector de l’habitatge.

  • 4 de febrer a les 17 h. Sessió oberta a entitats del municipi i ciutadania que s’hi inscrigui. Podeu fer-ho escrivint al correu participa@ripollet.cat i indicant el vostre nom i cognoms.

En aquestes sessions es presentarà el resultat de l’anàlisi i diagnosi elaborats per l’equip redactor, i els assistents podran debatre propostes per executar els propers anys.

Formes de presentació de les propostes.

Si no pots assistir a les sessions participatives, però t’agradaria presentar les teves idees per incloure en el Pla Local d’Habitatge, et donem l’oportunitat de fer-ho mitjançant aquest formulari.

Com donar l'opinió sobre l'habitatge a Ripollet.

Per a nosaltres és important conèixer la teva opinió sobre l’estat de l’habitatge a Ripollet. Per fer-ho, pots emplenar aquest qüestionari

Informe final del procés de participació per a la redacció del Pla local d'Habitatge de Ripollet.

application/pdf Pla Local d'Habitatge Ripollet-Participació.pdf — 565.2 KB