Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació

El Casal és teu. Pensa el Casal d'Avis que vols, octubre 2021 a gener 2022

Procés participatiu per a treballar en un nou model de Casal d'Avis

Principals dades d'El Casal és teu, per a poder participar en aquest procés.

L’Ajuntament de Ripollet inicia un procés de participació ciutadana adreçat a totes les persones, entitats i col.lectius usuaris del Casal municipal d'Avis.

  • Què es decideix?

L’objectiu del procés és proposar noves funcionalitats i usos que pugui oferir aquest equipament destinat a la gent gran de Ripollet, per tal de definir noves solucions que donin resposta a les demandes de les persones usuàries d’aquest espai.

  • Qui participa?

Persones, entitats i col.lectius usuaris del Casal municipal d'Avis.

  • Com es decideix?

Les propostes sorgides seran valorades tècnicament i políticament amb la voluntat d’incorporar en la definició del projecte el major nombre possible d’aportacions.

  • Àmbit

Gent gran.

  • Grup promotor

Regidoria de Gent Gran. Àmbit de Drets Socials.

  • Data d'inici

21 d'octubre de 2021.

  • Data de finalització

2 de desembre de 2021.

Parts en què es divideix el procés participatiu

1.- Presentació i difusió

Té per objectiu posar en coneixement de la ciutadania i, en particular, de les persones i col.lectius usuaris del Casal municipal d'Avis, la voluntat de repensar aquest equipament destinat a la gent gran de Ripollet. Es dóna a conèixer que s’inicia un procés participatiu, així com el seu contingut, temes de debat i formes de participar.

2.- Diagnosi i recollida de propostes

Aquesta fase té per objectiu recollir les propostes i suggeriments de millora del Casal municipal d'Avis per tal de donar cobertura a les necessitats de les persones usuàries de l’espai.

La diagnosi i recollida de propostes es realitzarà a través d’una enquesta en paper, que s'haurà de dipositar a les urnes disponibles a equipaments municipals com ara el Casal d’Avis, les oficines de Drets Socials o l’OAC, entre d’altres.

Les persones que ho desitgin, també podran enviar les seves propostes de millora mitjançant un missatge de whatsapp al telèfon 669 027 636 o bé enviant un correu a pensemengran@ripollet.cat.

El termini de recollida de les propostes és del 21 d'octubre al 2 de desembre de 2021.

3.- Concreció de propostes

En aquesta fase, les propostes sorgides seran valorades tècnicament i políticament amb la voluntat d’incorporar en la definició del projecte el major nombre possible d’aportacions.

4.- Retorn

En acabar aquestes fases, cal tornar a la ciutadania els resultats del procés participatiu del Casal municipal d'Avis, així com donar compte de les diferents fases que ha tingut el procés, dades de participació i els seus resultats. Es farà una presentació pública de l’informe final als mitjans de comunicació així com a la ciutadania.

Informe tècnic sobre les aportacions fetes per la ciutadania.

application/pdf Informe procés participatiu El casal és teu.pdf — 1.8 MB