Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Casal Estiu Centre Esplai l'Estel

Organitza: Centre d'Esplai l'Estel

 

La nalitat educativa del Centre d’Esplai l’Estel és educació a infants i joves en l’àmbit del lleure per tal de contribuir a que esdevinguin persones amb capacitat crítica i autocrítica amb elles mateixes i envers el seu entorn, tot orientant la tasca de la nostra entitat cap a una educació de qualitat. El Casal d’Estiu que ofereix el Centre d’Esplai l’Estel és una activitat enfocat a infants i joves d’entre 3 i 16 anys que es desenvolupa durant 5 setmanes, de dilluns a divendres, als mesos de juny i juliol.

Es tracta d’un seguit d’activitats i propostes de lleure que tenen una continuïtat durant tots els dies en què es desenvolupa el Casal. Les activitats giren en torn a un eix d’animació concret decidit prèviament per l’equip de monitores; les propostes que presentem als infants i joves s’adeqüen a les diferents edats d’infants que acollim. Aquestes tenen lloc de dilluns a divendres a un espai cedit per l’ Ajuntament de Ripollet, en aquest cas l’escola Enric Tatché, en l’horari de 9h a 13h i també prenen altres formes en el cas d’excursions dins o fora de la nostra vila i de les colònies, que són una activitat de 3 dies que és conjunta amb tots els infants i joves que participen al Casal. A més a més, la nostra entitat és pionera en el treball amb infants i joves amb diversitat funcional, per aquest motiu l’equip de monitores vetlla per una inclusió òptima i una educació de qualitat en tots els grups d’edat.

Aquest any el centre d’interès, que és el tema o qüestió que es treballa mitjançant tot un seguit d’activitats durant el Casal, ha estat la comunicació.

  • Lloc: escola Enric Tatché
  • Dates: del 25 de juny al 26 de juliol
  • Destinataris: infants i joves nascuts del 2007 al 2020
  • Places disponibles: 160-200
  • Inscripcions: consultar a l'entitat
  • Contacte: casal.estiu.cee@gmail.com o al telèfon 644 299 359

 

PREUS  Setmanal Quinzenal Mensual
Matí: de 9 a 13h - - -
Menjador: de 13 a 15.30h - - -
Acollida matí: de 8 a 9h - - -

 

    Preu
Excursions Si -
Colònies Si -