Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

ESPORTS

Bàsquet

A Bàsquet infants i joves aprendran els fonaments bàsics del bàsquet, els valors com el treball en equip, la disciplina i el respecte, alhora que es promou la importància de mantenir un estil de vida saludable i actiu.

Psicomotricitat

A psicomotricitat treballarem en un ambient enriquit per elements que estimulin el desenvolupament de l’infant a partir de l’activitat motriu i el joc.

Rodes

En Rodes treballarem les habilitats motrius que ens aporten disciplines com l'skate o el patinet, practicant tècniques de salt, gir o velocitat mitjançant jocs i activitats.

Multiesports

a Multiesports els infants s'inicien en la pràctica de diversos esports aprenent els valors de l'activitat esportiva i el foment del treball en equip.

Futbol

A Fúbtol infants i joves aprendran els fonaments bàsics del bàsquet, els valors com el treball en equip, la disciplina i el respecte, alhora que es promou la importància de mantenir un estil de vida saludable i actiu.

Volei

A Volei infants i joves es divertiran aprenent les bases d'aquest esport i desenvoluparan les habilitats psicomotrius bàsiques, la resistència, la potència, la coordinació, etc.