Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centre Cultural

Ripollet és cultura 2021-2022

Programa amb les activitats, cursos i tallers culturals pel curs 2021-2022

La cultura és un reflex de la nostra societat, una manera d’expressar-se i de relacionar-se. Així, es poden entendre per cultura les múltiples representacions artístiques, les festes populars, els tallers culturals i de formació, la lectura, el patrimoni, etc.

Però cultura també és allò que es genera als espais de relació entre les persones. Les activitats que es fan al Casal d’Avis, als centres cívics, als centres educatius o al Casal de Joves són un bon exemple de cultura entesa com a pràctica comunitària: com compartir els coneixements i les ganes de gaudir i d’aprendre en espais de convivència.

Actualment, aquesta manera d’entendre la cultura se’ns fa més necessària que mai: crear lligams, enfortir vincles i estructurar i compartir espais d’aprenentatge mutu són la millor manera de cuidar-nos, des de l’àmbit personal, contra les possibles situacions d’excepcionalitat sanitària que puguem trobar en un futur.

Així, en aquestes pàgines trobareu tots els recursos i serveis públics de la ciutat que esperem i desitgem que satisfacin els vostres interessos. Perquè Ripollet és Cultura!

Tots els continguts que apareixen a la guia estan subjectes a canvis, d’acord amb les mesures de seguretat i de prevenció que s’aprovin segons l’evolució de la situació sanitària.

Igualment, la participació a totes les activitats estarà subjecta al compliment dels protocols sanitaris i de seguretat que estableixi l’organitzador en cada cas.

Ripollet és Cultura 2021-2022