Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Pedala organitza la Setmana de la bicicleta

Del 15 al 20 de maig, es realitzaran diferents sortides amb bicicleta amb la participació d’instituts del municipi. Dissabte 20, s’ha organitzat una matinal amb diferents activitats per gaudir de la bici i l’entorn de Ripollet.

Ripollet Pedala organitza la Setmana de la bicicleta.

L’Ajuntament de Ripollet, a través del servei Ripollet Pedala, que es va reprendre a l’abril, celebrarà, del 15 al 20 de maig, la Setmana de la Bicicleta, fruit del nou contracte, que amplia els aspectes dirigits a la sensibilització i educació per la sostenibilitat. Així, amb l’objectiu de promoure la mobilitat saludable i sostenible al municipi, ha organitzat diferents activitats, dirigides, d’una banda, a alumnat dels instituts de Ripollet i, d’altra banda, a la ciutadania en general.

Del 15 al 19 de maig es realitzaran diferents sortides amb bicicleta amb l’alumnat dels Instituts Escola Els Pinetons i El Martinet i de l’Institut Lluís Companys, amb l’objectiu d’acostar i descobrir als i les joves l’entorn natural de Ripollet.

Dissabte, 20 de maig, de 10 a 14 h, se celebrarà, al parc del riu Ripoll, una matinal amb diferents activitats relacionades amb la bicicleta. D’una banda, es muntarà una gimcana, amb diferents proves d’habilitat en bicicleta. També hi haurà un punt d’Inspecció Tècnica de Bicicletes (ITB), on les persones que s’acostin podran posar a punt la seva bicicleta. A més, d’11 a 13 h, es farà una passejada en bici per Ripollet. Les persones interessades a participar-hi, només han de portar la seva bici i casc. En cas de no disposar de bicicleta, recordem que es pot llogar una, de forma gratuïta, a l’R-Bici, que funciona de 9 a 13 h i de 18 a 21 h (reserves al 661 508 879).

Ripollet Pedala és un projecte ocupacional de Ripollet Impulsa, sota els valors de l'economia social i solidària, que dona suport al Mercat Municipal i al comerç local, realitzant el repartiment a domicili en bicicleta, de les comandes que reben a través de la web mercatderipollet.com o de les seves xarxes socials. El repartiment, totalment gratuït, es fa de dimarts a divendres, de 15 a 19 h i els dissabtes, de 10 a 14 h.

Ripollet, 9 de maig de 2023