Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notes de premsa

Orgull i reivindicació a la Diada LGTBI 2024 de Ripollet

La diada l’Orgull de Ripollet se celebrarà el divendres, 12 de juliol, amb un programa de ràdio en directe, lectura del manifest i actuacions, al pati del Centre Cultural. També comptarem amb cinema, literatura i un vermut per a reflexionar i reivindicar els drets del col·lectiu LGTBIQA+.

Nou impuls local en la recerca de feina a Ripollet

L’Ajuntament de Ripollet, a través de Ripollet Impulsa, ha posat en marxa un nou projecte, amb el suport de la Diputació de Barcelona, per tal de reforçar el suport i acompanyament a les persones en recerca de feina.

Arriba el +kTapes a Ripollet!

El pròxim dissabte, 15 de juny, les pistes de l’ESBAR i la rambla de Sant Esteve acolliran una nova fira de comerç, tapes i música en directe.

La cultura a Ripollet viu més que mai a l’estiu

L’Ajuntament, a través del departament de Cultura i Patrimoni, ha preparat dos programes d’activitats culturals per als mesos de juny i juliol, un dirigit a la ciutadania en general i un altre als diferents casals d’estiu.

Ripollet celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

Dissabte, 8 de juny, es realitzarà una passejada per diferents zones verdes del municipi, per tal de donar a conèixer les actuacions realitzades a Ripollet de cara a la restauració del sòl i la lluita contra la sequera i el canvi climàtic.