Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notes de premsa

Noves instal·lacions de cal·listènia i parkour al pac de Rizal

Amb elles s'amplia el nombre de parcs i zones verdes de Ripollet que ja compten amb instal·lacions de diferents tipus per a la pràctica esportiva a l'aire lliure. Actualment, es poden trobar àrees i mobiliari urbà esportiu a un gran nombre de punts del municipi, oferint la possibilitat de practicar nombroses disciplines esportives i adaptada a diferents edats.

Ripollet balla per celebrar el Dia de la Dansa

El pròxim dissabte 30 d’abril Ripollet celebrarà el Dia Internacional de la Dansa, que aquest any arriba a la seva cinquena edició. Després de dos anys, la dansa torna a l’espai públic.

“Llegir per fer tots els camins”, el Sant Jordi més esperat

Aquest Sant Jordi a Ripollet, amb activitats durant gairebé tot el mes, serà molt especial. Tornem a omplir les places sense restriccions, celebrem els 25 anys de la Biblioteca, homenatgem el Fer i donem a la il·lustració l’espai que es mereix, també imprescindible en el món dels llibres i la cultura.

Presentada la Memòria de Participació de 2021

L'any passat es van posar en marxa cinc processos participatius, es van constituir el Consell Municipal de Desenvolupament Econòmic i la Comissió de Nomenclàtor i es van aprovar els reglaments dels futurs Consells Municipals d'Esports i Cultura, entre altres accions. L'objectiu és fomentar la participació activa dels veïns i veïnes de Ripollet en les polítiques municipals dels diferents àmbits.

Dia Internacional de la Visibilitat Trans, trencant barreres en el mercat laboral

Detectar les necessitats del col·lectiu trans en l’àmbit laboral, així com donar a conèixer el servei d’acompanyament a empreses i a persones trans en recerca d’ocupació per part de l’Ajuntament de Ripollet, són dos dels objectius de la jornada Impuls Trans Ripollet, que se celebrarà de forma telemàtica el pròxim 30 de març.

El 3 d'abril Enfira't. El comerç, per menjar-se'l!

La fira compta amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet i ha estat molt ben rebuda entre els establiments comercials i d'hostaleria del municipi. S'esperen prop de 25 parades de comerç i gastronomia, a més d'oferir espai de pícnic, zones infantils i música en directe.

Aposta per la reurbanització de la zona de vianants del carrer Nou

Un any i mig després de la seva transformació en zona per a vianants, donada la seva bona acceptació, s’ha decidit consolidar aquesta actuació de pacificació, reubanitzant aquest tram del carrer i soterrant el serveis, per tal de convertir-lo en plataforma única, com el tram entre el carrer de Montcada i la Rambla.