Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la preinscripció de l’Escola Municipal de Música

Aquest servei educatiu, gestionat per Espaiart, vol ser un espai de formació i aprenentatge musical, alhora que un laboratori de pràctica i creació cultural comunitària per a persones de totes les edats.

En marxa la preinscripció de l’Escola Municipal de Música.

L’Escola Municipal de Música està realitzant la preinscripció per al curs 2021-2022, que s’iniciarà al setembre. L’Ajuntament, conscient del paper de l’educació musical i artística en la cultura de la ciutat, ha volgut que l’escola de Música de Ripollet ofereixi formació per a tothom, amb una àrea educativa reglada i una àrea pràctica, potenciant i facilitant un accés ampli, orientant l’aprenentatge dels més petits, joves i adults amb aptituds per a la professionalització i esdevenint un espai de creació, pràctica i agent de dinamització cultural.

“Volem una escola on la música arribi a tothom”, ha explicat el regidor d’Educació, Oriol Mor, qui assegura que “tenint en compte que serà la primera vegada que Ripollet compti amb una Escola Municipal de Música, caldrà anar adaptant-la segons demanda, projecció i necessitats”. 

El projecte pedagògic de l’Escola Municipal de Música de Ripollet inclou, d’una banda, una àrea reglada, a partir de p3, amb tres cursos de sensibilització musical, dos d’iniciació, altres dos de llenguatge musical i classes dels següents instruments: Piano, Castanyoles, Ukelele, Guitarra, Guitarra Elèctrica, Baix Elèctric, Bateria, Cant, Trompeta, Violí i Flauta Travessera. D’altra banda, a partir dels 9 anys en endavant, a més de la pràctica dels instruments citats, l’escola de música està orientada a la promoció i gaudi de la música dels ciutadans i la comunitat, siguin o no músics, oferint una educació musical específica i la possibilitat de practicar en grup a aquelles persones que, sense límit d'edat, gaudeixin de la pràctica musical. Aquests alumnes segueixen un ritme d'aprenentatge personal i a mida de les seves disponibilitats.

Les persones interessades poden realitzar la preinscripció fins al 9 de juliol, al següent enllaç.

Ripollet, 25 de juny de 2021