Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inaugura l'exposició "Espero una postal" al CIP Molí d'en Rata

El CIP Molí d'en Rata inaugura l'exposició "Espero una postal" amb la presència de l'alcalde Luis Tirado i el regidor de Cultura, Roger Bayó.

Fotografia d'un dels expositors de postals que es poden trobar a l'exposició.
Fotografia d'un dels expositors de postals que es poden trobar a l'exposició

Aquest diumenge a les 12 h es va inaugurar l'exposició "Espero una postal" al CIP Molí d'en Rata davant una trentena de persones i amb la presència de l'alcalde Luis Tirado i el regidor de Cultura i Patrimoni, Roger Bayó. L'exposició, que compta amb més d'una desena d'expositors amb postals, relata diferents moments vitals o històrics on s'ha fet un gran ús de les postals per enviar missatges. Així doncs, repassa des de postals d'enamorats a postals de la burgesia catalana amb autoretrats, fins a moltíssims exemplars enviats pels homes que es veien obligats a superar el Servei Militar Obligatori.

Un cop tots els assistents van arribar a l'acte, la presentació va iniciar amb el discurs del regidor de Cultura, Roger Bayó, on va destacar la feina que es fa al CIP Molí d'en Rata "per preservar el patrimoni i el passat del qual els ripollesos n'estem tan orgullosos i que cal reivindicar tant com es pugui". Va afegir també que aquesta exposició "n'era un exemple i que n'hi haurien molts més".

iMATGE1.jpeg

La comissària Àngels Casanovas, fent la visita guiada a la inauguració de l'exposició

A continuació va ser la comissària de l'exposició, Àngels Casanovas, qui va definir l'exposició com un lloc on comprovar, a través de les postals, que els missatges són molt semblants i compartits al llarg dels anys.

Per concloure la presentació, va ser l'alcalde Luis Tirado qui va destacar en primera instància que l'exposició era "molt interessant per reviure records i per rememorar el passat de Ripollet" i va afegir que treballarien "perquè tots els joves de la ciutat vinguin amb les escoles a l'exposició". Finalment, va tornar a reafirmar "el compromís del govern amb la cultura i el patrimoni de la ciutat".  

Un cop feta la inauguració, els assistents van poder gaudir d'una visita guiada per part de la comissària on explicava detalladament les diferents parts i continguts de l'exposició.

Redacció ripollet.cat - DVT

image00036.jpeg    image00017.jpeg

IMG_3590.jpg   IMG_3593.jpg