Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es converteix en una ciutat de postal

L'exposició "Espero una postal", produïda pel Museu d’Història de Catalunya, arriba a Ripollet aquest diumenge, 17 de setembre, i es podrà visitar fins al 7 de gener de 2024 al CIP Molí d’en Rata.

Cartell promocional de l'exposició.
Cartell promocional de l'exposició

El pròxim diumenge, 17 de setembre, a les 12 h tindrà lloc al CIP Molí d'en Rata la inauguració de l’exposició "Espero una postal", una mostra produïda pel Museu d’Història de Catalunya, que permetrà conèixer un element tan popular com és la postal amb tot un seguit d’episodis de vida de temàtica universal. Es podrà conèixer tota mena de relacions interpersonals que es mouen en l’àmbit privat, però no secret, ja que aquí recau la gràcia de les postals; mai anaven dins d’un sobre que amagués el contingut. Desitjos, notícies de família, d’amor i viatges, entre d’altres, apareixeran en aquesta exposició que arriba a Ripollet com una de les primeres ciutats que acollirà l’exposició després que s'hagi estrenat a Barcelona.

Petits episodis de vida, també de Ripollet

Una de les claus d’aquesta exposició és la participació que podrà tenir la ciutadania de Ripollet aportant postals pròpies per exposar-les amb la resta de la mostra i poder així conèixer, de primera mà, episodis de vida en l’àmbit local. Qualsevol persona interessada a col·laborar, es pot apropar al CIP Molí d’en Rata, trucar al telèfon 935 946 057 o enviar un correu a molidenrata@ripollet.cat. 

"Espero una postal" és el punt de partida per a un projecte que fomentarà el treball transversal, vinculant diversos sectors del municipi perquè tothom se’n pugui fer ressò. Així, la postal esdevindrà un element central a partir del qual s’articularan agents socials, culturals i educatius a través d’accions que s’aniran desvetllant a mesura que es desenvolupin durant els mesos que duri l’exposició.  

Redacció ripollet.cat - NdP/DVT