Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Pedala organitza la Setmana de la bicicleta

Des de dilluns vinent, 15 de maig, fins al 20 de maig, es realitzaran diferents sortides amb bicicleta amb la participació d'instituts del municipi. Dissabte 20, s'organitzarà una matinal amb diverses activitats per gaudir de la bici i l'entorn de Ripollet.

Ripollet celebrarà la Setmana de la Bicicleta del 15 al 20 de maig. Aquesta celebració és conseqüència del nou contracte del servei Ripollet Pedala, que amplia els aspectes dirigits a la sensibilització i educació per a la sostenibilitat. Així, amb l'objectiu de promoure la mobilitat saludable i sostenible al municipi, s'han organitzat diferents activitats dirigides a alumnat dels instituts de Ripollet i a la ciutadania en general.

Del 15 al 19 de maig es duran a terme diferents sortides amb bicicleta amb l'alumnat dels Instituts Escola Els Pinetons i El Martinet i de l'Institut Lluís Companys, amb l'objectiu d'acostar i descobrir l'entorn natural de Ripollet als i les joves.

Dissabte 20 de maig, de 10 a 14 h, se celebrarà al parc del riu Ripoll una matinal amb diferents activitats relacionades amb la bicicleta. Es muntarà una gimcana amb diferents proves d'habilitat en bicicleta i també hi haurà un punt d'Inspecció Tècnica de Bicicletes (ITB), on les persones que s'hi acostin podran posar a punt la seva bicicleta. A més, d'11 a 13 h, es farà una passejada en bici per Ripollet. Les persones interessades a participar-hi només han de portar la seva bici i casc. En cas de no disposar de bicicleta, recordem que es pot llogar una, de forma gratuïta, a l'R-Bici, que funciona de 9 a 13 h i de 18 a 21 h (reserves al 661 508 879).

Ripollet Pedala és un projecte ocupacional de Ripollet Impulsa, sota els valors de l'economia social i solidària, que dona suport al Mercat Municipal i al comerç local, realitzant el repartiment a domicili en bicicleta, de les comandes que es reben a través del web mercatderipollet.com o de les seves xarxes socials. El repartiment, totalment gratuït, es fa de dimarts a divendres, de 15 a 19 h i els dissabtes, de 10 a 14 h.

Redacció ripollet.cat - NdP