Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'administració de loteries El Petit Món torna a repartir sort a l'Euromillones

L'administració del barri del Pont Vell de Ripollet valida l'única butlleta premiada del sorteig de dimarts passat, 21 de novembre, i la persona guanyadora s'endú 1 milió d'euros. L'establiment ha repartit grans premis en diverses ocasions.

L'administració de loteries El Petit Món ha repartit diversos grans premis. Foto: Aurora Lledó..
L'administració de loteries El Petit Món ha repartit diversos grans premis. Foto: Aurora Lledó.

L'administració de loteries El Petit Món del barri del Pont Vell ha tornat a repartir sort, tal com ja va fer fa quasi un any. En el sorteig del Millón de l'Euromillones celebrat dimarts passat, 21 de novembre, hi ha una única butlleta premiada, que ha estat validada en aquesta administració situada al carrer de l'Estació, número 10. L'encertant del sorteig s'endú un premi d'1 milió d'euros.

La fortuna ha volgut que aquest premi arribi quasi un any després d'haver repartit exactament el mateix premi. Va ser el passat 11 de gener, quan l'establiment va vendre també l'única butlleta encertant del mateix sorteig i, com ara, la persona guanyadora es va endur un milió d'euros. No és, però, l'única vegada que l'administració El Petit Món ha repartit grans premis. Destaquen els 7,5 milions d'euros que van repartir l'any 2011 amb una Primitiva. A més, també ha repartit altres premis importants, tant de la Grossa de Nadal com d'altres sortejos.

Redacció ripollet.cat - JS

ripollet-soc-euromillon-221123 (2).jpg

L'administració de loteries El Petit Món torna a lluir un cartell amb un gran premi al seu aparador. Foto: Aurora Lledó.

ripollet-soc-euromillon-221123 (3).jpg