Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'administració de loteries El Petit Món ven l'única butlleta guanyadora del sorteig del Millón de Euromillones de dimarts

L'encertant del sorteig ha guanyat 1 milió d'euros. L'administració del barri del Pont Vell de Ripollet ja ha repartit en altres ocasions premis milionaris, com ara una Primitiva de l'any 2011 premiada amb 7,5 milions d'euros.

Administració El Petit Món, situada al carrer de l'Estació, 10. Foto: Aurora Lledó..
Administració El Petit Món, situada al carrer de l'Estació, 10. Foto: Aurora Lledó.

L'administració de loteries El Petit Món del barri del Pont Vell ha tornat a repartir sort. En el sorteig del Millón de Euromillones celebrat aquest dimarts, 11 de gener, hi ha una única butlleta guanyadora, que ha estat validada en aquesta administració situada al carrer de l'Estació, número 10. L'encertant del sorteig s'endú un premi d'1 milió d'euros.

Des de l'administració, propietat de Carmen Jiménez, s'han mostrat "molt contentes i satisfetes de poder repartir aquests premis tan importants". La seva dependenta, Aurora Lledó, ha explicat als mitjans de comunicació municipals que "és impossible saber qui va comprar la butlleta, perquè és un lloc de pas, a tocar de l'estació de tren, per on hi passa molta gent tant del barri com de pobles del voltant".

L'administració El Petit Món ja ha repartit en altres ocasions grans premis. Destaquen els 7,5 milions d'euros que van repartir l'any 2011 amb una Primitiva, però han anat donant altres premis també destacats, tant de la Grossa de Nadal com d'altres sortejos.

JS

IMG-20220112-WA0001.jpg

La butlleta guanyadora ha estat validada a l'administració El Petit Món. Foto: Aurora Lledó.