Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posa en marxa el servei de préstec gratuït de bicicletes R-Bici

El seu horari d'estiu és de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h, fins al 31 d'octubre. Com a novetat, el servei R-Bici estarà obert tot l'any, i els mesos de tardor i hivern obrirà de 9 a 16 h.

Aquest dimarts, 5 de juliol, s'ha posat en marxa el servei gratuït de préstec de bicicletes R-bici. La novetat del servei és que s'allargarà durant tot l'any, amb horari d'estiu i d'hivern. Des d'aquesta setmana fins al 31 d'octubre, el servei R-Bici tindrà l'horari d'estiu, de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h. A partir de l'1 de novembre fins a la primavera de l'any vinent, el servei funcionarà de 9 a 16 h. Serà llavors, durant la primavera que ve, quan es reprendrà l'horari d'estiu. Es poden fer reserves de bicicletes de l'R-Bici al telèfon 661 508 879.

Les persones que atenen el servei, contractades a través de Ripollet Impulsa, també s'encarreguen del manteniment i la reparació de les bicicletes. El servei compta amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2022-2023.

Recordem que el Box R-Bici està situat al parc del riu Ripoll, al peu de la passarel·la de vianants. Per utilitzar el servei, cal omplir la fitxa d'alta en el servei i presentar el DNI o NIE. A més, és obligatori l'ús de casc dins del nucli urbà. Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats del pare, mare o tutor/a; i els joves d'entre 14 i 18 anys han de portar l'autorització del pare/mare o tutor/a.

box rbici.jpeg

El Box R-Bici es troba al parc del riu Ripoll, al costat de la passera de vianants.