Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el termini per presentar les sol·licituds de la preinscripció d'educació infantil, primària i ESO

Des d'aquest dimecres, 6 de març, s’obre el període de preinscripció a educació infantil, de 3 a 6 anys, i educació primària. A partir de divendres, 8 de març, s’obre el termini per a l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). La preinscripció educativa d'aquests nivells estarà oberta fins al 20 de març.

Aquesta setmana, comença el termini per presentar les sol·licituds de la preinscripció educativa d'infantil (3-6 anys), primària i Educació Secundària Obligatòria (ESO). En concret, des d'aquest dimecres, 6 de març, s’obre el període per a educació infantil, de 3 a 6 anys, i educació primària. A partir de divendres, 8 de març, s’obrirà el termini per a l’ESO. La preinscripció escolar estarà oberta fins al 20 de març, i s’ha de formalitzar telemàticament des de la pàgina web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

A l'apartat d'Educació de ripollet.cat, es pot consultar tota la informació referida a escoles i instituts del municipi, i el procés de preinscripció per al curs vinent, així com el mapa de zones i els calendaris de portes obertes.

Suport digital a famílies

Recordem que només cal fer una única sol·licitud de preinscripció, on es poden demanar tants centres com es desitgi, públics i concertats, i la forma de lliurament serà seguint les instruccions que marca el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, de manera telemàtica.

L'Oficina Municipal d'Escolarització, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, ha creat un espai de suport digital a la preinscripció, que s'oferirà del 6 al 20 de març, a les oficines de Drets Socials (c. de Can Masachs, 18-20, primera planta). Per utilitzar aquest servei cal reservar cita prèvia al telèfon 935 046 008 o, presencialment, a les mateixes oficines de Drets Socials.

PREINSCRIPCIONS.jpg

Quant a la preinscripció de batxillerat, cicles formatius i escoles bressol, encara no s'han publicat les dates per part de la Generalitat, que s'espera que aviat aprovi i publiqui la resolució per al curs 2024-2025.

Redacció ripollet.cat - NdP