Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Preinscripció curs 2024-2025

Consulteu el calendari de portes obertes dels centres educatius de Ripollet i tota la informació sobre la preinscripció per al pròxim curs, a l'espera de la publicació de la resolució del Departament d'Educació de la Generalitat, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i de matrícula.

El curs vinent 2024-2025, tots els infants nascuts l’any 2021, començaran la seva etapa escolar i podran iniciar la seva escolarització en el nivell d’INFANTIL-3.

Dijous, 29 de febrer de 2024, a les 18.30 h, a la sala d'Actes del Centre Cultural. Xerrada informativa per a famílies que inicien la preinscripció, amb infants que comencen P3 i/o joves que inicien 1r de la ESO. En aquesta sessió es resoldran dubtes sobre criteris d'admissió, mapa de zonificació i altres temes que puguin sorgir. Entrada lliure.

Informació provisonal, a l'espera de la publicació de la resolució del Departament d'Educació de la Generalitat, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i de matrícula del proper curs.

Educació infantil (3-6 anys), educació primària i educació secundària obligatòria

Presentació de sol·licituds:

  • Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març
  • Educació secundària obligatòria: del 8 al 20 de març

Matrícula:

  • Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: del 18 al 26 de juny

Mapa de zones d'adscripció

ripollet-edu-preinscripcio-zonificacio-020320.jpg

Les famílies que tinguin dificultats digitals per fer la preinscripció, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), amb el recolzament del Pla Educatiu d’Entorn, ha creat un espai de suport a la preinscripció del 6 al 20 de març a les oficines de Drets Socials (carrer de Can Masachs, 18-20 primera planta). Per utilitzar aquest servei caldrà reservar cita prèvia al telèfon 935 046 008 o, presencialment, a les oficines de Drets Socials.