Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves activitats del programa Gent Activa

El proper mes d'abril la Regidoria de Serveis Socials posarà en marxa noves activitats dins la nova edició del programa Gent Activa, iniciat el passat mes de febrer. Es tracta dels tallers de tai-txí i de Risoteràpia. A més, també començarà el cicle de xerrades sobre temes relacionats amb el benestar físic i psíquic de les persones grans, amb col·laboració de la Regidoria de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament de Ripollet i la Diputació de Barcelona.
Gent Activa és una experiència consolidada que l'edició anterior ja va comptar amb una participació de 500 persones. Enguany el programa repeteix tallers i activitats, donat la demanda de continuïtat rebuda dels propis usuaris. Totes les activitats són gratuïtes i s'adrecen a gent gran de Ripollet.

El passat mes de febrer ja es van iniciar les activitats, amb els tallers d'iniciació a internet, que s'imparteixen al Casal d'Avis i a l'Oficina de la Llei de Barris de Can Mas. A més, es va fer la primera de les sessions d'intercanvi intergeneracional, entre persones grans del municipi i usuaris dels centres oberts La Placeta i Els Molins.

Per a més informació, poden dirigir-se al Departament de Serveis Socials, carrer de la Salut núm. 1 (telèfon 935046007). L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 8 a 15 h.

R.H.