Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis municipals

Servei de recollida de voluminosos

Amb el nou servei de neteja viària, iniciat el gener de 2022, entra en funcionament un canvi en el servei de recollida de voluminosos, en la línia del servei de recollida d'escombraries porta a porta.

Enlloc de passar a fer la recollida uns dies concrets, les persones particulars que hagin de fer servir aquest servei hauran de concertar la recollida, prèviament, a través del telèfon 900 502 273. En cas que contactin fora de l'horari d'atenció a la ciutadania, que és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h, podran deixar el seu missatge i es posaran en contacte amb elles per concertar la recollida.

Recordem que es tracta d'un màxim de cinc mobles, petits electrodomèstics o trastos vells, i mai residus perillosos.

D'altra banda, la ciutadania també té al seu abast el servei de Deixalleria Municipal, que obre de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i els diumenges, de 9 a 13 h. També existeixen els punts de deixalleria mòbil, que funcionen els dimecres, de 10 a 11 h, a la rbla. de Sant Jordi amb c. de Monturiol; d'11.30 a 13 h, al c. de Nostra Senyora dels Àngels amb ctra. de l'Estació, i de 16 a 19 h, al c. de la Verge de Montserrat amb Ramon i Cajal.

VOLUMINOSOS-230913.png