Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació

Fases del procés participatiu

Parts en què es divideix el procés participatiu

1.- Presentació i difusió

Té per objectiu posar en coneixement de la ciutadania i, en particular, de les entitats culturals i esportives, la voluntat de crear els Consells municipals de Cultura i Esports. Es dóna a conèixer que s’inicia un procés participatiu, així com el seu contingut, temes de debat i formes de participar.

2.- Diagnosi i recollida de propostes

Aquesta fase té per objectiu recollir les propostes i suggeriments per a l'elaboració del reglament de funcionament i el pla de treball dels Consells municipals de Cultura i Esports.

La diagnosi i recollida de propostes es realitzarà a través d’una enquesta que es podrà omplir en aquest enllaç.

Les persones que ho desitgin, també podran enviar les seves propostes de millora mitjançant un missatge de whatsapp al telèfon 636289615 o bé enviant un correu a participa@ripollet.cat

El termini de recollida de les propostes finalitza el proper 9 de novembre de 2021.

3.- Concreció de propostes

En aquesta fase, les propostes sorgides seran valorades tècnicament i políticament amb la voluntat d’incorporar en la definició del projecte el major nombre possible d’aportacions.

4.- Retorn

En acabar aquestes fases, cal tornar a la ciutadania els resultats del procés participatiu per a la creació dels Consells municipals de Cultura i Esports, així com donar compte de les diferents fases que ha tingut el procés, dades de participació i els seus resultats. Es farà una presentació pública de l’informe final als mitjans de comunicació així com a la ciutadania.