Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació

Fases del procés

En quines fases es divideix el procés de participació de les obres del carrer de Sant Sebastià.

1.- Presentació i difusió. 3 de juny de 2021

Té per objectiu posar en coneixement de la ciutadania i, en particular, de les persones i col.lectius del barri de Cant Tiana i Pont Vell, la voluntat d'executar la 2ª fase de les obres de remodelació del carrer de Sant Sebastià. Es dóna a conèixer que s’inicia un procés participatiu, així com el seu contingut, temes de debat i formes de participar.

2.- Diagnosi i recollida de propostes. Fins el 15 de juliol de 2021

Aquesta fase té per objectiu recollir les propostes i suggeriments de millora del projecte per tal de donar cobertura a les necessitats de la ciutadania.

La diagnosi i recollida de propostes es pot fer mitjançant correu electrònic a l'adreça participa@ripollet.cat o bé a través d'un missatge de whatsapp al número 636 289 615.

El termini de recollida de les propostes finalitza el dia 15 de juliol de 2021.

3.- Concreció de propostes

En aquesta fase, les propostes sorgides seran valorades tècnicament i políticament amb la voluntat d’incorporar en la definició del projecte el major nombre possible d’aportacions.

4.- Retorn

En acabar aquestes fases, cal tornar a la ciutadania els resultats del procés participatiu per a les obres de remodelació del carrer de Sant Sebastià, així com donar compte de les diferents fases que ha tingut el procés, dades de participació i els seus resultats. Es farà una presentació pública de l’informe final als mitjans de comunicació així com a la ciutadania.