Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai públic

Brigada Municipal d'Obres

Tasques i serveis de la Brigada Municipal

brigada-municipal-03.jpgLa Brigada Municipal d’Obres està formada per 18 operaris, cadascun amb la seva especialitat: paleta, pintura, electricitat i lampisteria, ferreria i fusteria. Els operaris executen les seves feines amb el suport de l’equip de peons, camioners i maquinistes. També és necessària la tasca d'altre personal amb funcions tècniques i administratives. 

brigada-municipal-02.jpgLes tasques dels operaris de la Brigada són ben diverses. D'una banda, treballen perquè Ripollet tingui en bones condicions els seus carrers, acondicionant les seves voreres i calçades i vetllant perquè aquestes disposin d’una senyalització adequada i en bon estat. També tenen cura del mobiliari urbà i de la seva renovació, en cas que sigui necessari.

El manteniment i conservació d’uns 25 equipaments municipals (escoles, i edificis municipals) són també funcions encomanades a l’equip de Brigada. Un equip també fa possible el trasllat, muntatge i desmuntatge d’infraestructures i altres instal·lacions dels actes culturals, esportius i socials que s’organitzen des de l’Ajuntament. Així mateix, gestiona  l’emmagatzematge i distribució de material divers per a les activitats organitzades per les entitats del nostre municipi.

ripollet-brigada-jardineria-vehicles.JPG