Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vot per correu

El termini per a sol·licitar-lo finalitza el 13 de juliol de 2023

Les persones que vulguin votar a les eleccions generals del 23 de juliol i no estiguin presencialment a Ripollet aquell dia poden sol·licitar el vot per correu, adreçant-se de forma presencial a les oficines de Correus, amb l'original del document acreditatiu d’identitat i cal omplir la petició que lliuraran a l'oficina. A aquest imprés cal especificar a quina adreça es vol rebre la documentació electoral:

  • Una papereta de cadascuna de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals
  • Un sobre per a la votació
  • El certificat d'inscripció al cens electoral
  • Un sobre on està escrita la informació de la mesa electoral corresponent
  • Un full explicatiu

Després de rebre la documentació, cal triar la papereta de votació i introduir-la al sobre (o bé no introduir cap papereta si es vol votar en blanc). Aquest sobre, amb el certificat d'inscripció al cens s'han d'introduir al sobre on està escrita l'adreça de la mesa electoral. Una vegada estigui tot preparat, cal tornar a l'oficina de Correus per enviar aquesta documentació per correu certficat, com a màxim el dia 19 de juliol. Aquesta tramesa és gratuïta.

Cal tenir en compte que les persones que voten per correu no poden votar presencialment a la mesa electoral el dia 23 de juliol de 2023.