Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sonia Martín Morales

Dades de la regidora Sonia Martín Morales

Logo de Sonia Martín Morales

Visc a Ripollet fa més de 20 anys i els meus dos fills van néixer aquí. Anteriorment, vaig viure a Cornellà de Llobregat, on encara viuen familiars meus. Sóc una persona entusiasta de la natura, m’agraden les plantes i, quan puc, gaudeixo molt de fer passejades per la muntanya o la platja. Practico pilates, un esport que trobo que m’equilibra molt la ment i el cos. M’agrada compartir estones amb la família i entre les meves aficions està el cinema i la música.

Trajectòria formativa
Diplomada en Relacions Laborals

Trajectòria professional
Des dels 16 anys sempre he estat una persona força activa. Quan va néixer el meu segon fill vaig estar uns anys a l’atur, durant aquest temps vaig poder gaudir de la criança i la maternitat. Abans de finalitzar la carrera universitària, vaig fer tasques d’administrativa a l’hospital de Sant Joan de Déu, també vaig treballar com a monitora del lleure i d’hostessa de forma esporàdica. Un cop finalitzada la carrera, vaig estar durant 10 anys treballant a diverses empreses de treball temporal; els primers mesos desenvolupant tasques de contractació de personal i tancament de nòmines, abans dels sis mesos vaig passar a ocupar el càrrec de tècnica de selecció, i els darrers 8 anys vaig estar com a directora d`oficina. Després d’uns anys a l’atur, he anat ocupant llocs de treball administratiu, de comercial, de secretaria, fins a la feina que desenvolupava fins a l’actualitat com gestora en una empresa de serveis.

Trajectòria política
Mai havia fet política, fins que l’any 2017 Luis Tirado va oferir-me entrar al grup del PSC de Ripollet, quan feia 5 anys que col·laborava a l’AMPA de l’escola on anaven els meus fills. Anteriorment, també m’ho havia ofert un altre partit amb representació a Ripollet. L’any 2018 vaig entrar a l’executiva del PSC com a secretaria de comunicació, i vaig ser regidora de l’oposició a la legislatura del 2019-23. Fins aquests moments que formo part de l’equip de govern durant la legislatura 2023-27 per treballar amb la mateixa il.lusió que quan vaig començar, ara si, prenent decisions per construir un Ripollet més amable i resoldre les seves febleses.

Sou anual brut
42.000 euros (acord plenari de l'11 de juliol de 2023)