Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sonia Martín Morales

Dades de la regidora Sonia Martín Morales

Logo de Sonia Martín Morales

Nascuda a Barcelona, el 2 de febrer de 1974.

Tinc 47 anys, estic casada i tinc dos fills, Joel i Víctor. Visc a Ripollet fa 20 anys. Vaig viure abans a Cornellà de Llobregat, on encara viuen els meus pares. Sóc una persona entusiasta de la natura, m’agraden les plantes i gaudeixo molt quan puc fer passejades per la muntanya o la platja. Practico pilates, un esport que trobo que m’equilibra molt la ment i el cos. M’agrada compartir estones amb la família i entre els meus hobbies està el cinema i la música d’autor/a.

Trajectòria formativa
Diplomada en Relacions Laborals

Trajectòria professional
Des dels 16 anys sempre he estat una persona força activa, fins als 34 anys que va néixer el meu segon fill i vaig estar uns anys a l’atur. Vaig aprofitar per gaudir de la criança dels meus fills, que llavors tenien 3 anys un i l’altre 4 mesos. Abans de finalitzar la carrera universitària, vaig fer feines d’administrativa a l’hospital de Sant Joan de Déu, vaig treballar també com a monitora de menjador i d’hostessa de forma esporàdica. Un cop finalitzada la carrera vaig estar treballant a dues empreses de treball temporal, a la primera empresa, de les poques en aquella 2 època de capital espanyol, vaig estar 5 anys, desenvolupant primer tasques d’administrativa, al cap de pocs mesos ocupant el càrrec de tècnica de selecció i els darrers 3 anys com a directora d’una oficina. Aquest càrrec el vaig continuar desenvolupant 5 anys més a una altra empresa de treball temporal d’una marca europea. Després d’uns anys a l’atur, he anat ocupant llocs de treball administratiu i de secretaria, fins a la feina que desenvolupo en l’actualitat, fa més de dos anys, en una empresa de serveis tècnics com a secretaria-administrativa.

Trajectòria política
Mai havia fet política, fins que l’any 2017 Luis Tirado va oferir-me entrar al grup del PSC de Ripollet, quan feia 5 anys col·laborant a l’AMPA de l’escola on anaven els meus fills llavors, haig de dir que uns anys abans d’oferir-m’ho Luis, ho va fer també un altre partit amb representació a Ripollet. L’any 2018 vaig entrar a l’executiva del PCS i fins avui que seguim treballant per tenir un Ripollet més amable i resoldre les seves adversitats.

Indemnitzacions anuals (màxim)
3.300 euros